maart 1, 2024

Music/Artwork/Photography/Webdesign

Wie ben ik

 

Op deze website kan je mijn interesses, hobby’s en nog veel meer vinden. Ik kan je misschien helpen om een eigen website te bouwen of een website voor je bouwen. Of neem een kijkje in mijn atelier met abstracte kunst , sportfotografie of logodesign. Andusia is in 1998 begonnen als een music-collectief om beginnende muzikanten te helpen hun creativiteit en talent verder te ontwikkelen.

Stel je even voor

Mijn naam is Andre en ik ben 59 jaar (geb 1958) en ben jarenlang werkzaam in het vastgoed  als een  installatie-techneut  en bouwkundige. Met ruim 40 jaar ervaring als semi-professionele muzikant in diverse bands en bandcoach op de rock-academy te Tilburg, werd het tijd om naast de muzikale carrière ook andere bezigheden te gaan ondernemen.

Welke hobby’s heb je?

Andusia Ltd had jarenlang een partnership met Ampco Flash Light Group (NL) en Staging Connections (AUS) als  artistic adviseur/designer sound,lightning and staging. Inmiddels ben ik een retired musician en hou me zelf bezig met ontwerpen van websites (graphics and lay-out), digitale artwork en fotografie.

” Ik vind het heerlijk mijn energie kwijt te kunnen in het ontwerpen van websites, artwork zoals posters/background wallpaper/abstract images, foto-bewerking met mijn vertrouwde Adobe-gereedschap te weten : Photoshop CC, Illustrator CC, Lightroom, Sparks en Spark. Originele foto’s bewerken met eigen ontworpen filters/maskers, creëren mijn herkenbare identiteit. Als liefhebber van Sci-Fi hou ik erg veel van snelle maar ook donkere mystieke kleuren. Mocht ik nog tijd over hebben, dan kan je me  achter de schildersezel vinden of lekker leunend over het schetsblok om te tekenen. Het air-brushen heb ik al jaren niet meer gedaan vanwege tijdgebrek maar dat komt zeker weer terug. Fotografie samen met mijn zoons is op dit moment de grootste en belangrijkste hobby. We kunnen er niet genoeg van krijgen en slepen elke dag wel en camera mee of maken foto’s met de smartphone. “

 

  

 

 

 

Geef een reactie

Je hebt misschien gemist