1966 Shelby GT350 tribute Replica

1966 Shelby GT350 tribute Replica

1966 Shelby GT350 tribute Replica

 

Pro touring Shelby GT350 Tribute met nieuwe custom build 347 stroker-motor en Tremec-transmissie met 5 versnellingen!

Dit is een zeer schone en frisse carrosserie van een Ford Mustang uit 1967, A Code v8 die werd gebruikt om deze pro touring en snelle GT350 Tribute te bouwen.
Deze auto wordt een professionele toerwagen genoemd omdat hij moderner is ingesteld dan standaard. De transmissie is een 5-traps Tremec transmissie die ook in de nieuwere mustangs wordt gebruikt, hierdoor kun je veel fijner cruisen met minder toeren. Ook het dashboard is modern, en alle technische onderdelen rond de motor zijn modern, daarom wordt het een ”pro touring” auto genoemd! De complete auto ziet eruit als een Shelby GT350, en vanwege de 347 stroker-motor noemden we hem een ​​GT350 Tribute, zoals een GT350 ook een mall block V8 had, maar deze is iets sneller dan een originele GT350.

Het interieur van de auto is volledig beschermd met een epoxycoating en nadat er een volledige Dynomatt-isolatiekit is geïnstalleerd om het geluid en geluid en de warmte van de buitenkant van de auto te isoleren. Er is een origineel uitziende Shelby-rolkooi en veiligheidsgordelset geïnstalleerd, alle stoelen en tapijt en panelen zijn nieuw en schoon en zien er perfect uit! Er is een replica-meterset geïnstalleerd waar alle Shelby’s nokken mee zijn, en het correct uitziende stuurwiel met houtnerf is aanwezig, alles is aanwezig en correct voor een Shelby, en het is allemaal nieuw en een droom om in te rijden.

admin

leave a comment

Create AccountLog In Your Account