1967 Mustang Shelby Eleanor – Replica 2019

1967 Mustang Shelby Eleanor – Replica 2019

1967 Mustang Shelby Eleanor – Replica 2019

De overgrote meerderheid van de Eleanor-replica’s die u online ziet, is gebouwd om eruit te zien als Eleanor, maar heeft niet de apparatuur of certificeringsdocumenten om dit te ondersteunen.

Deze prachtige Mustang Eleanor uit 1967 is gebouwd met het oog op handling en prestaties, waarbij gebruik is gemaakt van componenten die afkomstig zijn van de allerbeste leveranciers. Kosten noch moeite zijn gespaard om een ​​waardig eerbetoon te creëren aan de Mustang die je zag in “Gone in 60 Seconds”, inclusief volledig nieuw glas, chroom, heldere afwerking en lak van showkwaliteit, om deze een opvallende verschijning te maken.

Upgrades van deze Mustang S Code uit 1967 omvatten een gebalanceerde en blauwgedrukte 347 “stroker”-motor met brandstofinjectie; ontwikkeling van bijna 400 pk. De lichtere, vrij draaiende motor met kort dek zorgt voor een merkbare verbetering in het rijgedrag en levert dat heerlijke Ford V8-uitlaatgeluid en veel vermogen. De headers zijn keramisch gecoat om die frisse look voor altijd te behouden.

De motor is gekoppeld aan een handgeschakelde vijfversnellingsbak van Tremec, die een geweldige acceleratie door de versnellingen en een mooie cruise op de snelweg op de vijfde plaats levert. Er werd een elektrische tandheugel- en rondselbesturing geïnstalleerd om het rijgedrag te verbeteren, samen met bekrachtigde schijfremmen op 4 wielen en een Wilwood-hoofdcilinder. De brandstoftank is van hoogwaardig roestvrij staal .

Het rollend materieel omvat correcte Eleanor 17”x9.5” achterwielen en 17”x8” voorwielen geschoeid met Nitto 555G2 banden. De scharnieren van de motorkap en het dekdeksel zijn knuppelitems van Ring Brothers .

Je blijft koel met een Vintage Air “Gen IV” airconditioning- en verwarmingssysteem, met killer in autoradio van een Alpine-systeem met versterker en subwoofers (je buren zullen je haten). Het interieur is voorzien van Dakota HDX-meters om de look en feel van de originelen te behouden, maar met een grotere nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. Kantelbaar stuur, Shelby-pedaalbox, console en een Detroit Speed-ruitenwissersysteem vervangen de originele Ford-eenheid.

De zijverstevigde stoelen van “Mustangs to Fear“. Een rolbeugel met veiligheidsgordels en schoudergordels houdt je stevig op je plek om de bochten. Er is ook een remote trunk release geïnstalleerd.

Als je het leuk vindt wat je op de foto’s ziet, zul je deze auto geweldig vinden. Het is een geweldige combinatie van prestaties, handling, styling en comfort, en een gegarandeerde blikvanger.

admin

leave a comment

Create AccountLog In Your Account