Webdesign

Webdesign

 

Op deze website kan je mijn interesses, hobby’s en nog veel meer vinden. Laat ik beginnen met wat meer uit te leggen waarom een website voor een bedrijfgroei kan zorgen. Als je je website maximaal inzet in plaats van alleen een digitaal visitekaartje. Als je er het maximale uithaalt kan het zorgen voor een snelle omzetgroei en zorgt het voor veel meer overzicht en duidelijkheid in je bedrijf. Waar je normaal gesproken 3 keer zo lang over zou doen.

Bedrijfsgroei door sneller meer klanten binnen te halen.

Als je je eigen bedrijf hebt wil je waarschijnlijk ook graag veel klanten. Als je geen geld verdient ben je met een hobby bezig. En meer klanten betekent een hogere omzet, en dat staat weer voor een groei in je business. Dus als het goed is doe je veel aan sales en Marketing.

Wat als dat nou veel makkelijker kan? Als je 1 keer goed moet investeren in het laten maken van een krachtige website en vervolgens er alleen maar winst uithaalt. Dat gebeurt zodra je een website hebt die als een salesmachine voor je werkt.

Mijn advies is dan ook om een website te laten maken met een energetisch design. Zodat je klanten aantrekt die bij je passen, waar je de leukste samenwerkingen uithaalt. Want een salesmachine hoeft niet te per se te pushen of verkooptrucjes toe te passen. Ook op een relaxte manier kun je nieuwe klanten binnenhalen.

Een website hoeft niet iets te zijn wat jou alleen maar tijd kost. Het kan juist iets zijn wat tijd oplevert. Zoveel mogelijk van je systemen koppelen aan je website zodat je een all-in systeem krijgt. Ik gebruik zelf Notion wat gekoppeld is en waarbinnen ik veel geautomatiseerd heb.

Tel maar eens op hoeveel uur je bezig bent per taak die je nu nog handmatig uitvoert. Allemaal uren die je ook aan klanten kunt besteden of aan jezelf, door gewoon te genieten van je vrije tijd. Koppel je zoveel mogelijk en automatiseer je taken? Dan heb je die uren dus vrij.

Als jij een all-in website laat maken, kun je minimaal een dag per week extra vrij zijn. Het enige ‘vervelende’ is dat je er eenmalig veel tijd in moet steken. Maar daarom is het ook verstandig om dingen uit te besteden waar je zelf niet sterk in bent. En zeker als je website zichzelf toch weer terugverdiend.

Automatiseren

Ik gebruik dus zelf Notion bij het koppelen en automatiseren van taken. Super handig programma die je helemaal vanaf nul kunt inrichten. Ook hier geldt weer; 1 keer goed inrichten en vervolgens alleen maar de vruchten plukken.

Via Zapier kun je veel van je taken vanaf je website richting Notion koppelen. Denk maar aan je leads, contactformulieren, kalender, planning etc. Voor bijna alle taken wat jou nu nog veel tijd kost, is er een oplossing te vinden via je website.

Op je website zelf kun je het volgende automatiseren: blogs, nieuwsbrieven, mails, contactformulier input, kalender, shop, betalingen, cursus registraties. Ook hierin is er nog veel meer mogelijk. Bespreek vooral ook met je Webdesigner welke werkzaamheden jou nu teveel tijd en energie kosten.

 

Je website als business buddy

Mijn doel als Webdesigner is om een website voor mijn klanten te bouwen die eigenlijk als een business buddy fungeert. Een extra medewerker in je bedrijf die voor meer bedrijfsgroei zorgt in de vorm van meer klanten en meer tijd.

Niet meer zelf aansukkelen maar meteen na live gaan genieten van je buddy die keihard voor je aan de slag gaat. Het enige belangrijke hierbij is dat je het onderhouden van de website door mij laat doen of een andere Webdesigner. Of dat je dit zelf in de gaten houdt. Want een website kan nou eenmaal errors vertonen. Maar verder heb je er geen omkijken naar.

 

Ik help je graag met je bedrijfsgroei

Bedrijfsgroei is voor mijzelf ook enorm belangrijk en mijn eigen website helpt mij daarbij. Los daarvan ben ik enorm trots op het design wat nu echt bij mij en mijn bedrijf past. Want webdesign is ook iets wat voor veel nieuwe klanten kan zorgen. Het zorgt bij mij voor verbinding met mijn bezoekers.

Create AccountLog In Your Account